i2

Boklansering

Planlegging for helse og trivsel

Michael 2018; 15: 154.

Boken Planlegging for helse og trivsel ble lansert med et seminar på Litteraturhuset i Oslo 25. januar 2018. Dette nummeret av Michael bygger i stor grad på innleggene ved dette seminaret.

(Foto: Øivind Larsen)

Erratum – Feil kommune

På side 61 i forrige nummer av Michael (2018; 15: 59 – 63) skrev jeg at en turnuskandidat i Eide kommune på Nordmøre fikk hard medfart i lokalpressen fordi han stilte krav om en viss boligstandard for å tjenestegjøre alene i distriktet. Dessverre er min hukommelse ikke så god som jeg skulle ønske. Daværende distriktslege Per Wium i Midsund opplyser at den uheldige turnuskandidaten gjorde tjeneste i Gjemnes kommune, ikke i Eide.

Ivar Sønbø Kristiansen, i.s.kristiansen@medisin.uio.no